Rreth 35 pjesëmarrësve të trajnimit, të rijnë aktivistë të partive politike dhe shoqërisë civile në Kosovë,...

Read more

Në kuadër të shkëmbimit të përvojave ndërkombëtare për mbrojtjen e sinjalizuesve, delegacioni i Kosovës i kryesuar...

Read more

Drejtori i Agjencisë për Parandalimin e Korrupsionit, Yll Buleshkaj, priti në takim një grup të këshilltareve...

Read more

Falënderojmë Ambasadën e SHBA në Kosovë U.S. Embassy Pristina, Kosovo dhe INL në Kosovë që na...

Read more

Në kuadër të bashkëpunimit të Agjencisë për Parandalimin e Korrupsionit (APK) me organizatat Jo-qeveritare, sot është...

Read more

Drejtori i prezantoj Kryeparlamentarit sukseset e gjashtëmujorit të parë në krye të Agjencisë por edhe sfidat...

Read more